Sunday, October 24, 2010

♥♥ sAya DisEraNg SakiT... (--")


assalamualaikum semua..di petang yang damai lagi indah ini...i wanna write somethng dat happen last night...sangat2 worst...im keep crying n crying..again n again..hehehhe...miahahaha..sound like really horrible rite?? hek3...


pada , mlm kejadian...setelah sahaja i took a bottle of water from watercooler laa...dah kompom2 la air itu sngat sejuk dan nyaman mcm air dari gunung di musim salji kat jepun...hihihi...pas amek air tu..haper ag ngn gelojoh nya saya pown minum air itu...hampir satu botol habis uolls...


5minit berlalu..


.


.


.


xda apa2 yang berlaku...


7minit berlalu...


.


.


.


masih stedy n bley ngadap lappy lagi..


10minit kemudian....


.


.


.


arghhhh!!! tiba2 rasa perut mcm ada wayar letrik...mcm kena karen...hik3...tersangat la sakit Allah je yang tahu...mula2 steady lagi...pas tu makin sakit!! sngat sakit!! dah tak dapat nak duduk...jadi bila dah tak bley duduk tegak... saya pown baring...


yang tersangat pelik...perut sebelah kiri saya yang sngat sakit!!! sngat sakit...at the left side!!! owhhh!! really got a horrible stomach-ache last night...so..bila dah tak tauu nak watpe..ngn minyak hangen pown takder... im keep crying alone...at dat time..my two roomates are not there...so..crying n keep crying...


TAPI....


.


.


.


bila saya teringat kat my mummy...(KAK LONG SAYANG MAK!!)

mcm mana sakit yang dia tanggung and terpaksa setiap 10 hari akan berulang alik ke hospital n stay kat hospital untuk 3hari pulak sepanjang hayat...saya dah mula diam...kalau mak saya boleh setabah itu..why not me?? walau sakit..tak pernah saya tngok mak mengalirkan air mata depan saya , adik mahupun ayah...


mak sangat tabah!! mak sngat kuat!! saya sayang mak...untuk uolls semua..doakan mak saya dalam keaadaan ceria n semakin sihat hendaknya...doakan juga mak saya dentiasa dirahmati dan diredhai olehnya...Ameen...



uwkeyylaa...mahu tipon mak saya...

lurve uolsss..

yani cayunk kowang...




::: taPi aPa saKiT sayA itu erK?? xpelahhh..sakit tu kan Allah nak ampun dosa...saya redha...

2 comments:

  1. i pown tatau..tapi memng last night i sakit perot kat sebelah kiri...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...