Wednesday, January 12, 2011

..DrEaM LisT..

assalamualaikum n salam satu malaysia..hik3..
weee..!! tentang entry for dis day.. nak gtau about my dream list yang dah i list kan masa awal tahun baru hari tu..tetibe hari ni terbaca entry kat my fren blog and her entry about 2011 dream list! so i've got an idea now..
wow!! sumber idea neh kalau rajen mlawat blog orang..
ye la...orang kata..jauh perjalanan luas pemandangan..hik3..tak dapat jln2 real pown..jalan2 dalam alam maya pown best juga ape..kutip2 pengalaman..pas tu..sharing and caring..cewaahhh..!!
.
.
.
so..entry saya pada hari ini ialah also idea from my fren entry..and i also wanna write bout my dream list!!
owhh...best nyer!! best taw dream-dream ni..bia la tak dapat pown...tapi kena la ada usaha kan..hik3..
.
.
jeng..jeng..jeng..!!
ini hanya sekadar impian saja..
nama pown my dream list..hehehehe
first of all..
i wanna get da new acer aspire one notebook!! weeeewww..sngguh cute..tetambah yang bewane pink itu..tapi kos nya yang per lu ada RM 1200 up to RM 1500..mane la nak cekau duit..PTPTN pown tak ckup..dream..dream..and dream..


 sangat suweeett bukan?? who's know i can get it!! dream list owh dream list..


 secondly..
i wanna get da new nikon coolpix..weewittt!! ayah kata mahal!! adess..
tapi..i mahu..nk jugak..adess..so, ini termasuk dlm my dream list 2011..tapi kalau tak dapat brand ini pown tak pe..asal i dpt digital camera..(--")
sngat cool bukan???


 thirdly..
i wanna get da new Hp..da current one dah tak bape nak ........sila abiskan ayat sndiri..kesian dat one..dah berbalut ngan solitip..hik3...
impian or dream nyer nak yng kaler pink...tapi tak kesah laaa...(--") cm ye..ye je bley dpat...keep dreaming!! hehehehe..

 cute nyerr...
.
.
.
keylaa..it just da three things in my dream list..
tapi buat pengetahuan..saya masih sayang my old lappy and fone yang dah bnyak berjasa untuk saya selama ini..(takut dowang merajuk plak..) hehehe..takut yang dikendong berciciran yang di kejar tak terkejar and tak dapat...hahahaha..peribahasa baru...sila noted!! weee.. (--")

daaa..salam alaik n taking care..lebbiu all..

2 comments:

  1. weiiiiiiiiiiiiiiii...
    aku nk shopingggg maaa...
    sabar dh ni...smpai xtenang n xley tido mlm terkenang2..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...